Δελτίο τύπου Πάτρα 17 Ιανουαρίου 2018

Ο πρόεδρος κ. Αθανάσιος Στεφανόπουλος και τα μέλη της «Στέγης Γραμμάτων Κωστής Παλαμάς» αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσους συνετέλεσαν αποφασιστικά στην επιτυχή τέλεση όλων των εκδηλώσεων που πλαισίωσαν την τελετή των εγκαινίων της οικίας του μεγάλου μας ποιητή.

Πρωτίστως ευχαριστούμε θερμά τον ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ ο οποίος δια του κ. Δημάρχου Κωνσταντίνου Πελετίδη και του κ. Προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού Βασίλειου Θωμόπουλου παρείχαν πλήρη υποστήριξη  σε όλες τις εκδηλώσεις μας.

Επιπρόσθετα ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κα Κατερίνα Κούρου και το προσωπικό της Δημοτικής Βιβλιοθήκης για την πλήρη υποστήριξη και την άρτια οργάνωση των εργασιών του διήμερου Συνεδρίου «ο Παλαμάς και η Πάτρα»

Θέλαμε ακόμα να ευχαριστήσουμε θερμά το προσωπικό του Δημοτικού Θεάτρου «Απόλλων» για την υποστήριξη της συναυλίας μελοποιημένης ποίησης Παλαμά, όπως και τους εξαίρετους συντελεστές της θαυμάσιας αυτής εκδήλωσης. Την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου μας, την καλλιτεχνική της διευθύντρια κα Βάγια Ζεππάτου και τον ερμηνευτή των τραγουδιών κ. Θοδωρή Βουτσικάκη.