Ανακοινώσεις

12/01/2024

Η Στέγη Γραμμάτων «Κωστής Παλαμάς», ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την αποδοχή εκ μέρο

ΤΕΛΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ

Η Στέγη Γραμμάτων "Κωστής Παλαμάς" επιθυμεί  να ευχαριστήσει δημόσια το  Ίδρυμα Κωστής Παλαμάς, για την εξάμηνη  παραχώρηση των πρώτων κειμηλίων του Ποιητή, που εκτίθενται στην Πάτρα, από  την συλλογή του ιδρύματος.

Η έκθεση μας με τα κειμήλια του Ποιητή, θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό, μέχρι την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 και οι ώρες επισκέψεων είναι Τρίτη – Πέμπτη και Σάββατο πρωί από τις 10.00 έως τις 13.00.

Το άπαν του Παλαμά (Κουζέλη Λαμπρινή - εφημ. ΤΟ ΒΗΜΑ)

Ο Κωστής Παλαμάς στο γραφείο του σε φωτογραφία του 1934

Πενήντα τόμοι με το σύνολο του έργου του εθνικού ποιητή ετοιμάζονται από το Ιδρυμα Κωστή Παλαμά και τη Στέγη Γραμμάτων Κωστής Παλαμάς.

Η αναγέννηση του Κωστή Παλαμά (Ευριπίδης Γαραντούδης - εφημ. Τα Νέα)

      Η νέα έκδοση των Απάντων ενός από τους σημαντικότερους έλληνες λογίους, που θα εκταθεί σε 50 τόμους και θα ολοκληρωθεί σε πέντε με έξι χρόνια, θα αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα εκδοτικά προγράμματα της νεοελληνικής φιλολογίας.

Δελτίο τύπου Πάτρα 17 Ιανουαρίου 2018

Ο πρόεδρος κ. Αθανάσιος Στεφανόπουλος και τα μέλη της «Στέγης Γραμμάτων Κωστής Παλαμάς» αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσους συνετέλεσαν αποφασιστικά στην επιτυχή τέλεση όλων των εκδηλώσεων που πλαισίωσαν την τελετή των εγκαινίων της οικίας του μεγάλου μας ποιητή.

Πρωτίστως ευχαριστούμε θερμά τον ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ ο οποίος δια του κ. Δημάρχου Κωνσταντίνου Πελετίδη και του κ. Προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού Βασίλειου Θωμόπουλου παρείχαν πλήρη υποστήριξη  σε όλες τις εκδηλώσεις μας.